Google+
Zobacz wszystkie

MENU WESELNE PAKIET SREBRNY

PAKIET  SREBRNY

 

Zupa ( do wyboru jedna )

  • Złocisty rosół z kury z makaronem, marchewką i natką pietruszki
  • Consome pomidorowe z kluseczkami ryżowymi
  • Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  • Krem brokułowy z julienne łososiowym
  • Włoska zupa minestrone

Danie główne serwowane na półmiskach ( 2 porcje na osobę )

  • Schab ze śliwką
  • Kotlet De Volaille
  • Zraz wieprzowy z karkówki faszerowany pieczarkami
  • Udziec z kurczaka owinięty boczkiem
  • Sos pieczeniowy
  • Sos grzybowy

Dodatki ( dwa do wyboru )

  • Ziemniaczki pieczone z ziołami i czosnkiem
  • Ziemniaki gotowane podane z masłem i koperkiem
  • Frytki
  • Talarki ziemniaczane
  • Ryż z warzywami

Surówki ( trzy do wyboru )

  • Surwka z kapusty pekińskiej z marchewką i jabłkiem w śmietanie
  • Kapusta pekińska z warzywami w czosnkowym dressingu
  • Buraczki z jabłkiem i papryką
  • Mizeria ze śmietaną
  • Tarta marchew z jabłkiem
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Surówka z pora z jabłkiem
  • Ćwikła z chrzanem

Pierwsza kolacja ( do wyboru jedno z dań )

  • Zawijas schabowy z pieczarkami i serem podany z  talarki ziemniaczanymi  oraz surówką z pora
  • Saltimbocca z piersi kurczęcia ze świeżą szałwią podana z kolorowym ryżem oraz sałatą zieloną z balsamicznym dressingiem
  • Polędwica wieprzowa w sosie z kurek podana z  kopytkami oraz  surówką  z czerwonej kapusty
  • Kotlet schabowy na gorącej kapuście z bekonem podany z  ziemniaki puree

Druga kolacja ( do wyboru jedno z dań )

  • Bogracz z warzywami
  • Forszmak
  • Pikantna zupa węgierska z kluseczkami
  • Potrawka z indyka z warzywami

Trzecia kolacja gorąca ( do wyboru jedno z dań)

  • Barszcz czerwony pachnący czosnkiem z krokietem z mięsa, kapusty i grzybów
  • Esencjonalny barszcz czerwony z mięsnym pasztecikiem
  • Żurek z jajkiem i kiełbasą
  • Flaczki wołowe

Zimna płyta na stołach

  • Półmisek mięs pieczonych, wędlin i serów
  • Galaretka z drobiu
  • Śledź w trzech smakach
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z grilowanym kurczakiem i pieczonym boczkiem
  • Roladka z szynki z sałatką amerykańską w delikatnej galarecie
  • Pieczywo
  • Masło

Na szwedzkim bufecie

  • Różnorodne ciasta własnego wypieku – 200g / osoba
  • Kompozycja ze świeżych owoców ułożona na lustrze

Napoje

  • Kawa i herbata bez ograniczeń
  • Zimne napoje w dzbankach bez ograniczeń

 

Cena  165.00 zł / osoba

-----------------------------------------------------------

 

DODATKOWO PŁATNE

 

Tort  -  40,00zł/kg

      Piętrowy tort dla Nowożeńców – smak i dekoracja do wyboru

  • Czekoladowo – orzechowy
  • Kawowy
  • Caracas
  • Ambasador
  • Czekoladowy z wiśniami
  • Malinowy
  • Rafaello z adwokatem

Desery lodowe do wyboru

  • Lody w sosie angielskim i malinowym                                                     10.00 zł
  • Lody z owocami i bitą śmietaną                                                               10.00 zł

 

  • Cola, Sprite 0,2L (butelka)                                                                         4,00 zł
  • Ciasta wydane ponad menu                                                                      35.00zł /kg
  • Ciasta do paczek dla Gości - w cenie opakowanie                                    17,50zł/ 0,5kg

 

  • Standardowa dekoracja Sali weselnej oraz holu świeżymi kwiatami – w cenie pakietu
  • Indywidualne życzenia – płatne dodatkowo
  • Standardowe wizytówki na stołach  w cenie pakietu
  • Tablica informacyjna dla gości w cenie pakietu
  • Apartament dla nowożeńców GRATIS
  • Standardowa zniżka na noclegi dla gości weselnych wynosi 20 % od cen podstawowych w dniu przyjęcia weselnego a 25% przy zakwaterowaniu min 50 osób.

 

  • Samochód Mercedes CLS  dla Młodej Pary                                       130.00 zł/godz.                                                   
  • Samochód Mercedes Viano Exclusive 5 osobowy                             130.00 zł / godz

 

  • Przyjęcie weselne trwa do 5.00 – koszt następnej godziny trwania przyjęcia 1000 zł.
  • Powyższe menu nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.

 

W razie dodatkowych pytań służę pomocą.

Tomasz Jung

Manager F&B

Tel. 668 592 945

tomasz.jung@hoteliskierka.com.pl

 

Powrót

newsletter

Zapisz się na newsletter by być zawsze na bieżąco!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij