Google+
Zobacz wszystkie

Menu Chrzciny Pakiet II

MENU NA CHRZCINY

PAKIET  II

 

 Zupy (do wyboru jedna)

  • Złocisty rosół z makaronem, marchewką i zieloną pietruszka
  • Esencjonalny rosół borowikowy z łazankami
  • Consome pomidorowe z kluseczkami ryżowymi
  • Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  • Krem z pomidorów z grzankami ziołowymi
  • Krem z brokuł z julienne łososiowym

 

 Danie główne (serwowane na półmiskach / 2 porcje na osobę)

  • Zrazy wieprzowe z grzybami leśnymi
  • Rolada z indyka faszerowana żurawinami
  • Polędwiczki wieprzowe z suszonym pomidorem
  • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem
  • Sos pieczeniowy
  • Sos grzybowy
  • Sos żurawinowy

 

Dodatki (do wyboru dwa)

  • Ziemniaki pieczone z ziołami i czosnkiem
  • Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
  • Frytki
  • Kulki ziemniaczane
  • Talarki ziemniaczane
  • Ryż z warzywami

 

Surówki (do wyboru trzy)

  • Buraczki z jabłkiem i papryką
  • Buraczki z chrzanem – ćwikła
  • Mizeria ze śmietaną
  • Tarta marchew z jabłkiem
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Surówka z kiszonej kapusty
  • Surówka z selera naciowego
  • Surówka z pora z jabłkiem
  • Surówka wiosenna w sosie vinaigrette
  • Surówka z kapusty pekińskiej z warzywami w sosie czosnkowym

 

Deser

  • Tort (dekoracja, smak do wyboru)
  • Czekoladowo-orzechowy
  • Czekoladowy z wiśniami
  • Kawowy
  • Capucino
  • Caracas
  • Ambasador
  • Tort owocowy: z malinami, z truskawkami lub z brzoskwiniami (do wyboru)
  • Ciasto koktajlowe mix 200g/osoba
  • Świeże owoce sezonowe

 

Zimne przystawki

  • Półmisek zimnych mięs pieczonych i wędlin
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z pieczonym kurczakiem i warzywami
  • Tymbaliki drobiowe
  • Roladka z grillowanej cukinii i serem feta
  • Roladka z cielęciny z musem tuńczykowym
  • Pieczywo

 

Napoje

  • Kawa, herbata bez ograniczeń
  • Zimne napoje w dzbankach: soki owocowe, woda mineralna bez ograniczeń

                                                                                                                  

Cena 110,00zł / osoba

 

Dodatkowo płatne:

 

Dania ciepłe:

  • Pikantna zupa węgierska z kluseczkami  10,00 zł
  • Forszmak z warzywami  8,00 zł
  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem mięsnym 8,00 zł
  • Barszczyk czerwony z krokietem z mięsa i kapusty  8,00 zł

Napoje:

  • Coca Cola, Sprite, Fanta 0,25L/butelka  5,00 zł

 

                                  

 

W razie dodatkowych pytań służę pomocą.

Tomasz Jung

Manager F&B

Tel. 668 592 945

tomasz.jung@hoteliskierka.com.pl

 

 

Powrót

newsletter

Zapisz się na newsletter by być zawsze na bieżąco!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności

OK, zamknij