Google+
Zobacz wszystkie

Menu Chrzciny Pakiet III

PAKIET III

 

Zupy (do wyboru)

  • Złocisty rosół z makaronem, marchewką i zieloną pietruszka
  • Esencjonalny rosół borowikowy z łazankami
  • Consome pomidorowe z kluseczkami ryżowymi
  • Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  • Krem z pomidorów z grzankami ziołowymi
  • Krem z brokułów z julienne łososiowym

 

 Danie główne (serwowane na półmiskach / 2 porcje na osobę)

  • Rożki z kurczaka z suszonym pomidorem owinięte boczkiem
  • Polędwiczki wieprzowe owinięte chrupiącym bekonem
  • Kotleciki z kurczaka z hiszpańską szynką Serrano i serem cheddar
  • Zrazy wołowe nadziewane ogórkiem i papryką
  • Sos pieczeniowy
  • Sos grzybowy
  • Sos rodzynkowo-migdałowy

 

Dodatki (do wyboru)

  • Ziemniaki pieczone z ziołami i czosnkiem
  • Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
  • Frytki
  • Kulki ziemniaczane
  • Talarki ziemniaczane
  • Ryż z warzywami

 

 Surówki (do wyboru)

  • Buraczki z jabłkiem i papryką
  • Buraczki z chrzanem – ćwikła
  • Mizeria ze śmietaną
  • Tarta marchew z jabłkiem
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Surówka z kiszonej kapusty
  • Surówka z selera naciowego
  • Surówka z pora z jabłkiem
  • Surówka wiosenna w sosie vinaigrette
  • Surówka z kapusty pekińskiej z warzywami w sosie czosnkowym

 

 Deser

  • Tort (dekoracja, smak do wyboru)
  • Tort czekoladowo-orzechowy
  • Czekoladowy z wiśniami
  • Kawowy
  • Capucino
  • Caracas
  • Ambasador
  • Tort owocowy: z malinami, z truskawkami lub z brzoskwiniami (do wyboru)
  • Ciasto koktajlowe mix 200g/osoba
  • Świeże owoce sezonowe

 

Lody (do wyboru)

  • Lody w sosie angielskim i malinowym                                                       
  • Lody z owocami sezonowymi i bitą śmietaną
  • Mus jogurtowy z porzeczką i kruszonką
  • Szarlotka z pieca z gałką lodów waniliowych                                 

 

Zimne przystawki

  • Półmisek zimnych mięs pieczonych, wędlin i serów
  • Sałatka brokułowa w delikatnym sosie czosnkowym
  • Sałatka gyros z pikantnym kurczakiem
  • Plastry pieczonego schabu przekładane chrzanem w delikatnej galarecie
  • Pieczony karczek z powidłem z czerwonej cebuli
  • Rulon z wędzonego łososia z musem serowym i kawiorem
  • Roladka z grillowanej cukinii z suszonym pomidorem i niebieskim serem

 

Dania ciepłe (do wyboru)                                                                     

  • Pikantna zupa węgierska z kluseczkami
  • Forszmak z warzywami
  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem mięsnym
  • Barszczyk czerwony z krokietem z mięsa i kapusty                        

                                  

 

Napoje

  • Kawa, herbata bez ograniczeń
  • Zimne napoje: soki owocowe, woda mineralna bez ograniczeń

 

                                                                                 

Cena 140,00zł / osoba

 

Dodatkowo płatne

 

Ciasto koktajlowe wydane ponad menu 1 kg - 35,00zł

Ciasto do paczek dla gości ½ kg– opakowania w cenie - 17,50zł

 

Zimne napoje podane ponad menu:

  • Coca Cola, Sprite, Fanta 0,2L/butelka  - 4,00zł

 

W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji

 

Tomasz Jung

Manager F&B

Tel. 668 592 945

tomasz.jung@hoteliskierka.com.pl

 

Powrót

newsletter

Zapisz się na newsletter by być zawsze na bieżąco!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij